Close
Loading...

YUCEE Instant Spraytan

gives you that natural tan in just a minute

“Yucee Instant Spraytan gives you that natural tan in just a minute”

 

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR VROUWEN

JE WIL ER GOED UIT ZIEN:
Voor de vrouw die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk. Je bent dynamisch, hebt een volle agenda, en je wil er goed uitzien in gezelschap, het hele jaar door. Je wil je huid jong houden en vermijdt daarom de hoge dosis UV van de zon of zonnebank.  Met YUCEE INSTANT SPRAYTAN heb je die sophisticated look in slechts enkele minuten. Anti-aging, natuurlijke ingrediënten en makkelijk aan te brengen.

DRUKKE LEVENSSTIJL:
In de huidige drukke levensstijl van vrouwen passen producten die snel en makkelijk zijn aan te brengen met een goed en houdbaar resultaat. Naast een drukke baan en kinderen wil je ook de conditie van body & mind op peil houden, waardoor er weinig tijd over blijft om van de zon te genieten. Met YUCEE kun je tussendoor snel zorgen voor die gebruinde tint, waardoor je er zonder moeite, altijd op en top uit ziet.

IN DE PRAKTIJK:
“Ik was de hele week druk.  De auto moest nog naar de garage, mijn vriendin had die peptalk even nodig en nu staat mijn lieve oma ook nog voor de deur. . Morgen heb ik dat feest, waar ik al lang naar uitkijk, maar door de schaarse momenten dat ik even in de zon kon zitten,  zie ik er nog wat bleekjes uit. Een vriendin tipte me enthousiast over YUCEE INSTANT SPRAYTAN op facebook en ik besloot dat eens te gaan proberen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat in zo’n korte tijd en ik ben blij met alle reacties. Ik zie er goed uit!”

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR MANNEN

EEN NATURAL LOOK:
Voor de stoere, eigentijdse man die waarde hecht aan een mooi gebruinde look. Je wil er tijdens de zakenlunch, fitness of presentatie verzorgd uitzien. YUCEE geeft je een natuurlijk gebruinde tint in slechts enkele minuten. Samen met de natuurlijke ingrediënten en vitamine D en E is deze ook nog eens onopvallend mee te nemen in tas of koffer.

ZONDER VEEL MOEITE:
In de dynamische lifestyle van mannen passen producten die snel en makkelijk zijn aan te brengen met een goed resultaat. Naast een drukke baan met partner en/of kinderen, sporten en hobbies, blijft er weinig tijd over om in de zon te zitten. Met YUCEE kun je tussendoor in korte tijd zorgen voor een gezonde kleur.  Je ziet er goed uit!

IN DE PRAKTIJK:
M’n agenda was de hele week vol. Ik zag dat paaltje op de parkeerplaats te laat en moest m’n vriendin nog snel bij het station ophalen. Dan nog boodschappen doen en koken. Morgen heb ik een presentatie op een beurs waar ik al lang naar uitkijk. De zon schijnt, en voor de spiegel zie ik dat ik nog maar weinig tijd heb gehad om wat kleur te krijgen in mijn gezicht. Vorige week zag ik een tweet van een vriend met een ‘voor-na’ foto van zijn spraytan-behandeling tijdens een lifestyle beurs. Ik besloot de spraytan ook te bestellen. Deze is makkelijk mee te nemen in mijn koffer en in no time onderhoud ik mijn gezonde tint”. 

Voordelen van Yucee Spraytan

-Makkelijk aan te brengen en effectief binnen enkele minuten.
-Natuurlijke kleur met een gelijkmatige dekking.
-Anti-aging ingrediënten samen met een zachte aangename geur.
-Verzorgende en voedende formule. (12% DHA, FDA gekeurd)
-Droogt snel en vlekkeloos, voelt niet vet aan op de huid.
-Bevat geen alcohol en is geschikt voor alle huidtypes.
-Tot wel 60 behandelingen voor gezicht en hals.
-Veilig, voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving.
-Milieuvriendelijke spuitbus. (’in-bag’ systeem zonder schadelijke gassen)

10 STEPS OF YUCEE
  1. Reinig je huid en zorg dat deze schoon,droog en vetvrij is.
  2. Voor een nog beter resultaat de huid scrubben voor behandeling. (niet noodzakelijk)
  3. De bus heel goed schudden vóór het gebruik. (ook af en toe doen buiten gebruik)
  4. Spray op een afstand van ca. 30cm.
  5. Breng de spray aan met vloeiende bewegingen. (niet stil houden)
  6. Bij een volledige lichaamsbehandeling spray je van boven naar beneden.
  7. Na het sprayen ongeveer 10 minuten laten inwerken.
  8. Je kunt het droogproces eventueel versnellen met een haarföhn.
  9. Voor het verkrijgen van een bruinere kleur de behandeling de volgende dag herhalen. Beter vaker herhalen dan teveel in één keer voor een natuurlijker resultaat.
  10. Voor het beste resultaat niet douchen of baden binnen vijf uur na de behandeling.
DE YUCEE GLOVE (applicatie-/scrubhandschoen)

YUCEE is ook gewoon zonder de glove te gebruiken. Voor scrubbing voorafgaand aan het sprayen en het verdelen van eventueel teveel aangebrachte spray. Zorgt voor het beste resultaat bij het opvolgen van de “10 YUCEE STEPS”. 

De handschoen heeft 2 zijden, een ruwere ‘scrub-zijde’ en en een zachtere ‘aanbreng-zijde’. De ‘aanbreng-zijde’ dient ervoor om op moeilijk bereikbare plaatsen tanning spray op de huid aan te brengen. U brengt de spray gelijkmatig aan op de handschoen waarna u de huid zacht en gelijkmatig inwrijft.

WE ENJOY MEETING NEW PEOPLE

INSTERESTED IN WORKING WITH US?