Close
Loading...

Marbella

De nieuwste semi-permanente make-up pennen, die uitzonderlijk lang houden.

Marbella Cosmetics

“MARBELLA” werd opgericht in 1999 en is voornamelijk ontwikkeld voor zijn prijsklasse en gericht op professionals  zoals grote parfumerieeën, apotheken en warenhuizen.De verpakking is ontworpen met hoge kwaliteiten van tip en inkten.>Binnen het “MARBELLA” assortiment onderscheiden we twee grote productgroepen, de semi-permanente uitvoeringen, die tot 24 uur houden en de langdurige liners, tot 8 uren. Waterbestendig en vlekkeloos voor eyeliner, wenkbrauwen, lippen en lipcontour.

Wenkbrauwpen

De wenkbrauwpen van MARBELLA is ideaal om wenkbrauwen moeiteloos vorm en/ of kleur te geven. De tip van de wenkbrauwpen kan op twee verschillende manieren gebruikt worden zodat men twee verschillende looks kunnen creëren. Teken de ontbrekende wenkbrauwen met het puntige uiteinde van voor een natuurlijke look of dik voor een intensere blik. Beschikbaar in MARBELLA Slim Line verpakking en geleverd met wenkbrauwtips en inkt van hoge kwaliteit.

Eyelinerpen

Creëer verbluffende kleurvlakken of schep een natuurlijke look met de eyelinerpennen van MARBELLA. De huid absorbeert de semi-permanente inkt en houdt de kleur vast zodat de inkt tot 24 uur na het aanbrengen zichtbaar blijft.

Verkrijgbaar in de verpakking MARBELLA Slim Line tip en inkt van hoge kwaliteit.


Removerpen

Onze meest praktische product!

De MARBELLA ‘Corrector Pen’ verwijdert of corrigeert onnauwkeurigheden in één beweging. Een nieuwe toepassing kan onmiddellijk worden aangebracht. Om de tip tussen twee gebruiksbeurten te onderhouden, gebruikt u een watten  remover pad.


Lipliner pen

Pak uit met 24 uur lang stralende lippen in je favoriete kleuren en tinten van MARBELLA. De sublieme inktformule is watervast en vlekkeloos. De inkt wordt door de huid geabsorbeerd, blijft tot 24 uur zichtbaar en geeft een glad en natuurlijk gevoel. Verkrijgbaar in de verpakking MARBELLA Slim Line en geleverd met standaardtips en inkten van hoge kwaliteit.

Ga voor een gelijkmatige, matte afwerking met de MARBELLA lippenstiftpen. De speciaal ontworpen tip heeft een schuine zijde om perfecte contouren te vormen en een afgeronde zijde voor vollere lippen. Voor een glossy look kun je een laag lippenbalsem of lipgloss aanbrengen. Verkrijgbaar in de verpakking MARBELLA Slim Line en geleverd met hoge kwaliteit bewerkte tips en inkten.

Ultra Dramatic Eyeliner

De ‘Long Lasting’ formule is een huidvriendelijke formule die meer dan 8 uur stand houdt en een precieze afwerking geeft in donker koolstofzwart. Qua ontwerp en functionaliteit biedt ze alle voordelen van houten koolpotloden en het langdurige effect en comfort van linerpennen.

Bij de ‘Ultra Dramatic’ pennen met koolstofzwarte inkt kun je kiezen uit twee tips: de ‘Calligraphic’ tip voor een nauwkeurige en discrete, maar ook verfijnde afwerking of de Ultra Dramatic tip voor een intense, opvallende afwerking.


Remover Pads

De MARBELLA remover pads zijn speciaal aangepast voor ons gamma semi-permanente pennen en kunnen daardoor op het gehele gezicht gebruikt worden, ook voor de gevoelige huid en rondom de ogen. De pads zijn efficiënt in het verwijderen van  de donkerste semi-permanente inktkleuren. Elke pot bevat 25 vochtige pads.

De inktformules zijn nano- en parabeenvrij, zonder koolstof en zîJn op waterbasis. Onze punten die in onze productie gebruikt worden, zijn afkomstig uit Japan en zijn gemaakt in polyester en nylon. Die zijn van de beste kwaliteiten en zijn ook omkeerbare DUO tips, d.w.z. dat men beide kanten kan gebruiken.

De volledige verpakking voor de pennen zijn allemaal gemaakt in de fabriek in Duitsland. Door deze kwaliteit kan de inkt beter bewaard worden.

Alle onze make-up pennen zijn in diverse kleuren beschikbaar.
Vraag meer informatie.
• semi permanente -duren tot 24 h (allerlei tinten zijn mogelijk)
• langdurig waterbestendig- lol 12 uur (zwarte eyeliner)
• EAL extreem waterdicht -duurt rreer dan 24 uur (zwarte eyeliner)

Marbella Cosmetic Eyeliner Video

WE ENJOY MEETING NEW PEOPLE

INSTERESTED IN WORKING WITH US?