Close
Loading...

Beauty-piler

Beauty-piler is een revolutionaire epileerveer. 

Beauty-piler

Beauty-piler is een revolutionaire epileerveer.

De haartjes worden op een zachte manier uit de huid “gerold”.  

De Beauty-piler is de nieuwste methode van epileren zonder electra en chemicaliën.

ELLE.be test uit: de beauty-piler, vrij vertaald de ‘epileerveer’.

Een nieuwe week, een nieuw experiment. ELLE.be test uit: de beauty-piler, vrij vertaald de ‘epileerveer’.

Het gebeurt wel vaker dat we een beautyproduct in handen krijgen waarvan we op eerste gezicht geen enkel idee hebben waar het voor dient. Maar bij het aanschouwen van deze beauty-piler, een veer in een buisvormig omhulsel, gingen de wenkbrauwen vragend de hoogte in, waar ze ook even bleven. Toeval of niet maar het zijn net die vragende wenkbrauwen die baat kunnen hebben bij de kunsten van deze beautytool.

De beauty-piler of epileerveer is een DIY alternatief voor ‘threading’, de Oosterse ontharingsmethode waarbij de schoonheidsspecialiste gebruik maakt van over elkaar rollende touwtjes om ongewenste haartjes op het gezicht te verwijderen. Zo goed als pijnloos, snel en effectief maar, gezien de permanente afwezigheid van een persoonlijke schoonheidsspecialiste, onmogelijk om in je eentje in de badkamer uit te voeren.

De beauty-piler bootst de eeuwenoude ontharingstechniek na en is perfect voor een DIY experiment. De flexibele veer rukt de haartjes met wortel uit de huid zonder die te beschadigen. Tot zover de theorie, benieuwd of het er in de praktijk ook zo eenvoudig aan toe gaat. Ik plooi de veer in een U-vorm en rol de beautypiler over mijn gezicht. Ik voel meteen hoe de opengesperde ringetjes zich om de haren klemmen en de fijne donshaartjes uit de huid rukken. Omdat het qua baardgroei bij mij best meevalt, is het verstandiger om het kunnen van de epileerveer op mijn wenkbrauwen te testen. Ik lap de beautyregel die stelt dat het verboden is om boven de natuurlijke haargrens van de wenkbrauwen te epileren aan mijn laars en probeer er toch de ongewenste haartjes te verwijderen. De veer laat zich makkelijk sturen door mijn vingers en plooit zich in alle bochten maar de haartjes blijven waar ze zijn. Ik probeer verschillende technieken en ontdek dat ik meer resultaten boek wanneer ik de veer gewoon uitrek, en over het  te ontharen stukje huid rol terwijl de veer haar oorspronkelijk vorm aanneemt. Snel, pijnloos en een eenvoudige manier om korte of donshaartjes te verwijderen. Iets wat met een pincet bijna niet mogelijk is. Na een poosje oefenen lukt het me aardig mijn wenkbrauwen mooi in model te krijgen. De nieuwsgierigheid van mijn mannelijk gezelschap wordt gewekt en ook hij neemt zijn wenkbrauwen onder handen met de epileerveer. Vreemd genoeg is hij meteen weg met het kleine toestel en ‘shapet’ wenkbrauwen, verwijdert ongewenste haartjes en schreeuwt het voor een keer niet uit van de pijn.  Dat alleen al, maakt van deze kleine, makkelijk mee te nemen ontharingstool, een keeper.


• Vervanging van ‘threading’ een oude traditie uit sommige Arabische landen.

• In roestvrij staal.

• Haren blijven langer weg.° Geen batterijen en/ of spiegel nodig.

• Natuurlijk en veilig te gebruiken.

• Verwijdert geen laag van de huid.

• Veroorzaakt geen rimpels op de lange termijn.

• Geen brandwonden en pigmentatie.

• Verwijdert meerdere bundels haar in één beweging.

• Zeer korte haren worden gemakkelijk verwijderd, dus men hoeft niet te wachten tot de haren lang zijn om die weg te nemen.

• Altijd en overal te gebruiken.

• Geen ontstekingen of puistjes.

• Geen ingegroeide haartjes.

• Geschikt voor de meest gevoelige huid.

Hoe gebruik je de Beauty-piler?

1.

Breng de gebogen beauty-compiler aan het behandelde huidgebied.

2.

Open de veer door een draaibeweging naar boven.

3.

Door langzaam weg rollen van de beauty-piler zijn zelfs de fijnste haartjes effectief weg.

WE ENJOY MEETING NEW PEOPLE

INSTERESTED IN WORKING WITH US?